2013. augusztus 13., kedd

19.rész

~Austin

-Stella, kelj fel! - rázogattam Stellát.
-Hol vagyunk?
-Repülőn, butus.
-Jaj tényleg. Austin, borzasztóan fáj a fejem.
-Adok gyógyszert ha leszálltunk. Viszont most ülj vissza és kösd be magad! - morcosan rám nézett majd a mellettem lévő fotelba ült és bekötötte magát. A haja kócos volt egy kicsit. A ruhája furán állt. Nem bírtam ki nevetés nélkül.
-Mi olyan vicces?
-Semmi. - majd hirtelen magára nézett. Megigazította a ruháját a haját pedig kifésülte a kezével. Rámnézett majd rámnyújtotta a nyelvét.
-Még egy ilyen és leharapom! - erre csak bevágta a durcit. Annyira édes volt. És még így is gyönyörű. Vajon ő mit gondolhat rólam? Valahogy megkell tudnom. Már csak azt kell kitalálnom hogy hogyan és miként. De ezt majd idő közben. Stel csak bámult maga elé. Hogy mi nézett? Azt szerintem ő maga sem tudja. Hirtelen elkezdett lefelé szállni a repülő. A fejem hasogatot. A fülem szinte sípolt. Stella rám kapta a tekintetét. Láttam a szemében hogy aggódik miattam. Végig simított a kezemen. Az érintésére gyorsabban vert a szívem. Elkezdett felmenni a vérnyomásom. De legalább tudtam hogy nem is haragszik rám csak hisztizett. Hisz melyik nő nem csinálja?
-Hé nyugodj meg. Lélegezz mélyeket!
-Nem vagyok jól. - hirtelen felémhajolt majd megcsókolt. Gyengéden csókolt. Beletúrtam a hajába amit egy mosollyal díjjazott. Mind ketten belemosolyogtunk a csókba. Hirtelen eszembe jutott hogy hol is vagyunk. Eltoltam magamtól. Visszaült a helyére majd bekötötte az övét. Még mindig fájt a fejem. De nem érdekelt. A csókban azt érzetem hogy szeret. De valószínű hogy csak beképzeltem. Hogy is szerethetne engem? Nem tudom hogy mit akar pontosabban. Pénze van. Pasija annyi lehetne amennyit akar. Szóval nem a szex érdekli. Az kell hogy megvédje valaki? De azt akár Zayn is megtehetné. Vagy csak játszadozik velem? Amíg gondolkoztam közben leszállt a repülő. Kiszálltunk belőle majd indultunk megkeresni Stella cuccait. 20perc keresgélés után sikeresen megtaláltuk. Hívtunk egy taxit majd egy hotelba siettünk. Az úton nem szólt hozzám. Lehet Rocky miatt. Most pedig nem akarom abajgatni. Persze jó lenne tudni hogy mit érez vagy mit gondol sokszor. De sajnos nem lehet.
-Megérkeztünk.
-Köszönjük. - egy halom pénzt átnyújtott Stella majd kiszálltunk az autóból. Hajnali 5 van. Én kifejezetten most nem aludtam. Végig Stellát figyeltem. Felmentünk a szobába. Majd örömömre láttam hogy franciaágy van.Nem perverzségből. Csak tudtam hogy éjszaka is vele lehetek. Ő csak lehuppant rá. Totálisan kimerült. Lefeküdtem mellé. Majd vártam hátha hozzám szól.
-Gyere menjünk vásárolni. - annyira boldog voltam hogy hozzámszólt. De csak ennyit..
-Hajnali 5 van. - nevettem.
-Ja igaz. - újból csak nevettem. Ennyire fáradt lenne? Megint rámnyújtotta a nyelvét.
-Megmondtam hogy még egy ilyen és leharapom. - tornyosultam fölé.
-Kezdjek félni? - kérdezte nevetve. Amikor megakartam csókolni pont megcsörrent a telefonja. Igen. Az csak is én lehetek.
-Emett?
-Stella baj ban. Gyertek a kórházba most! - szinte sírva mondta a srác.
-Megyünk. - ezzel ki is nyomta.
-Austin neharagudj de most mennünk kell. - megölelt majd felállt és a táskájához sétált. Kivett belőle egy csomó pénzt és odanyújtotta nekem.
-Mit kezdjek ezzel?
-Elmész vásárolni. - majd a kezembe nyomta a pénzt. - Itt van a kórház címe. Lent már vár minket két taxi. - lementünk és beültem a taxiba.
-Hello. A legközelebbi plázához vigyen.
-Oké rendben. - 5 perc után megálltunk egy hatalmas pláza előtt. Kiszálltam.
-Fizetni ki fog? - vágta a fejemhez.
-Várjon meg itt. - majd az épületbe siettem. Bementem a kedvenc boltomba és vettem egy pár ruhát. Kb 30 perce lehettem a boltban mikor kaptam egy SMS-t.
•Stella: Siess kérlek.♥
Gyorsan a pulthoz szaladtam hogy kifizessem a ruhákat. Kifizettem majd leszaladtam a taxihoz.
-Azonnal vigyen ide!
-Kórházba?
-Igen! Haladjon! - majd teljesen rátaposott a gázra. Fizettem neki majd a recepcióhoz szaladtam.

~Stella

Tudom hogy Austinnak ruha kell. De itt lehetne velem. Nem várok el sokat. Csak azt hogy itt legyen. Sokszor olyan jó lenne tudni hogy pontosabban mit is gondol. Vagy az érzésivel ha tisztában lehetnék minden könnyebben menne. És most pedig itt ülök a kórterem előtt a jobb oldalamon Emettel. Ő nyugtatgat de semmit nem érek vele. Rockyt akarom látni és Austint akarom magam mellett tudni. Elővettem a telefonomat és írtam egy SMSt Austnak. "Siess kérlek.♥"
-Kinek szivezgetsz? - persze Emett mindig a legjobb kérdéseket teszi fel.
-Austnak írtam. - majd rámosolyogtam Emettre.
-Becézgeted és még szivezgetel is neki? Van valami köztetek?
-Szerintem ezek nem rád tartoznak.

~Austin

-Felszaladtam az emeletre majd a szoba felé indultam. Tudtam hogy ott lesznek. Megpillantottam Stellát és Emettet. Emett próbált társalogni de Stel mindig visszautasította. Ezen nagyon jól szórakoztam. Stella arca a tenyereibe volt temetve. Odaléptem hozzájuk.
-Mit akarsz? - kérdezte Emett felállva.
-Igazából nem hozzád jöttem.
-Austin. - Stel a nyakamba ugrott. Végigsimítottam a hátan. Adott egy szájrapuszit majd lehúzott az egyik székre.
-Látom találtál plázát. - nevette el magát.
-Tudod ha nem engedtél haza menni. - mosolyogtam rá a legbájosabb mosolyommal. Emett csak egy undoró pillantást vetett rám majd Stellát kezdte el nézni. De Stella engem nézett. Akkor éreztem úgy hogy tényleg lehet valami közöttünk.
-Azt mondtad hogy nincs köztetek semmi. - Emett Stella fölé tornyosult. Hirtelen Stella felállt majd szinte Emettet a falhoz szorította. Érdekes látvány volt.
-Azt mondtam hogy nincs ehez közöd.-  Gyomorszájba ütötte majd visszaült hozzám mosolyogva. Látszik rajta hogy maffiás. De ezt Emett nem tudja. Hirtelen csipogásokat lehetet hallani Rocky kórterménél. Én tudtam mit jelent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése