2013. augusztus 8., csütörtök

4.rész

~Stella

A hét viszonylag nagyon gyorsan eltelt. És most már csütörtök délután van. Holnap este repülünk Miamiba utánna pedig 5 napunk lesz iskola kezdésig. 5 napom lesz felfedezni az új környéket, beiratkozni az iskolába, kicsomagolni és lelkileg felkészülni. Ma még elmegyek Emettel éa Rockyval moziba. Utolsó programunk. Szuper. Egy óra múlva jönnek szóval el kell kezdenem készülődeni. Hmm. De mit vegyek fel? Mindig ez a kérdés mindig. Mivel este érünk haza lehet hogy hűvös lesz...Választottam egy szagatott csőszárú farmernadrágot egy pink vans cipővel és egy spagettipántos pink felsővel. Tettem fel egy kis szempillaspirált meg egy kis szájfényt. A táskámba beleraktam egy farmerdzsekit, pénzt, telefont és egyébb haszontalan női dolgot. Még volt 20 percem így eldöntöttem hogy felnézek még facebookra, instagramra és twitterre. Csengettek biztős ők azok.
-Megyek egy pillanat! - leoltottam a villanyokat, kikapcsoltam a TV-t majd az ajtó felé indultam.
-Sziaszt...öhmm Szia. Hol van Rocky? - Miért csak Emett van itt!?
-Szia. Megfájdult a feje meg nem volt kedve eljönni. Remélem nem baj!? - Mi az hogy nem baj, ez meg van zakkanva!? Egy ideig nem fogom látni a legjobb barátnőmet a hülyesége miatt.
-Nem, persze. De indulhatunk?
-Persze! - majd dobott felém egy 1000 wattos mosolyt. Beült az autóba. Én bezártam a házat majd beültem mellé... Bent a plázában fura dolog történt. Összekulcsolta a kezünket! Mi van ezzel beteg? Egy döglött hintalónak is lenne annyi sütnivalója hogy megértse hogy NEM szeretem. Ez! Bahh. Hülye gyerek.
-Remélem nem baj, hisz barátok vagyunk. - hogy mondhatnám neki hogy baj?
-Persze, barátok! - elmosolyodtam cinikusan hogy érezze hogy csak barátként szeretem...

☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★

-Kicsim kelj fel! Van 3 óra hosszád hogy mindent becsomagolj és elkészülj!
-Jó rendben! - kikeltem az ágyból és a fürdő felé vettem az irányt. Lezuhanyoztam, megmostam a hajam majd a fogamat. Össze pakoltam a fürdőszobai cuccaimat egy táskába majd egy cimkét ragaszta rá ("Stella") leraktam a lépcső mellé a többi cucchoz. Fent a maradék ruhámból kiválasztottam hogy miben fogok repülni. A többi ruhámat és cipőmet egy bőröndbe borítottam. Szerencsére már a fele nincsen itt. A smink cuccaimat és az egyébb dolgaimat egy sport táskába raktam. Mindent összepakoltam. Van 30 percem indulásig. Úgy döntöttem hogy elszaladok Rockyhoz...Bekopogtam de nem nyitott senki sem ajtót. Benyitottam és nyitva volt az ajtó. Elmentem a hátsó kertbe. Rockyt és Emettet pillantottam ahogy csókolóznak! Most mi van? Megköszörültem a torkomat majd oda kapták a fejüket.
-Figyeljetek, engem nem zavar sőt örülök. De azért elmondhattátok volna. Főleg te Rocky. Amugy csak elköszönni jöttem de már mind1. - ezzel a lendülettel haza mentem és már indultunk is. A reptér tőlünk 20percre van...
Mire odaértünk egy gombócot éreztem a torkomban de ezt a húgocskám észrevette. Fura dolog hogy most ő segít nekem és nem én neki mint egy nagy tesó de ez van. Megszorította a kezemet apró kis kezével. Elmosolyodtam. Adott egy kis reményt.

☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★

Már csak 1 óra és leszállunk. Nagyon kiváncsi vagyok a házra de ahogy anyáéket ismerem rossz nem lehet. Biztos hogy kitettek magukért. De viszont nagyon rosszul esett Rocky és Emett. Örülök hogy boldogok de miért nem mondták el? Pontosan hogy most akadtam ki és ha elmondták volna szerintem jobban örültem volna nekik mint ők maguk.
-Kérem csatolják be az öveiket, 10 perc múlva leszállunk. - Szuper. Annyira ideges vagyok. Nem is izgulok. Szétrobbanok inkább az idegtől hogy új iskola.

☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★

-Itt is vagyunk!
-Ez...ez a mi házunk? Ez gyönyörű! Kétszer akkora mint a régi! - tényleg csodálatos volt a ház de még mindig fájt hogy elkellett költöznünk. Ajtón belépve lesett az álam. Mintha egy kastélyba lépnék be. Hatalmas volt. Modern az egész. Azta. Elindultam felfedezni a hàzat. A földszinten: "Ebédlő" , "Konyha" , "Nappali" , majd két fürdőszoba egymás mellett. Az emeleten 5 szoba volt. Egy anyuéknak. Egy nekem. Egy a húgomnak. Volt egy vendégszoba. De a legnagyobba mi lehet!? Egy hatalmas "Mozi" szoba. Hatalamas kivetítő. Fotelek. Azta.
-Tetszik? - lépett mögém apa.
-Igen nagyon de most megyek lefekszek aludni. - a szobámba lépve szintén leesett az álam. A fürdőszobába fekete és pink szín uralkodott. Még a mosdókagyló is rózsaszín volt. Wow.
A szobába szintén ez a két szín volt a domináns. Bútorok, szőnyegek. Minden a helyén volt már csak a ruháimat kell kipakolnom.

☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★

Az utóbbi 4 napban elrendeztem a cuccaimat, felfedeztem a környéket, beiratkoztunk az iskolába. Rockyval és Emettel még mindig nem beszéltem. Valószínű ők is megharagudtak rám, nem csak én rájuk. Este 7 óra van és holnap lesz évnyitó. Huhh nagyon ideges vagyok. Mivel nincs ünneplő ruhám ahogy a többieknek kikészítettem egy fekete magassarkút egy fehér ruhával. A kellékeim feketék lesznek. Meg viszek egy váltó ruhát. Hogy ne abba keljen feszengnem több óra hosszáig. Kivasaltam a ruhát majd kikészítettem a cuccaimat. Elmentem megmosni a hajam és lezuhanyozni. Megágyaztam majd eltettem magam holnapra.

◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Ennyi lett volna a 4. rész. Nagyon köszönöm azoknak akik eddig kommenteltek nekem ez nagyon sokat jelent! Ma még fogok hozni részt. :)

1 megjegyzés: