2013. augusztus 7., szerda

3.rész

~Stella

A nyár nagyon gyorsan eltelt. Sajnos már csak egy hétig lehetek a barátaimmal. De valahogy nagyon zavar engem Emett viselkedése. A szájrapuszi óta rámenős egy picit. Megfogja a derekam nem az arcomra hanem a számszélére ad puszit. Azt hiszem most jöttem rá hogy fiú és lány között nincs barátság akármilyen régi. Akkor sincsen. Rocky pedig teljesen ki van fordulva magából. Nem dől össze a világ ha elköltözünk hisz Skype-on úgy is tudunk beszélni meg telefonon is. Amugy is Rocky és Emett itt lesznek egymásnak. Meg szünetekben majd eljövök hozzájuk vagy ők hozzám. Elmélkedésemből egy kopogás zavart meg.
-Gyere! -válaszoltam az ajtó mögött lévő embernek.
-Kicsim hozd le a dobozokat ma elviszik a költöztetősök hogy odaérjen mire mi. -jött be anya. Igen a cuccainkat hajóval viszik. A bútorokat itt hagyuk.
-Rendben leviszem. - már feldolgoztam azt hogy új élet, új ház, új környék, új iskola. Viszont anyuék holnapra kibéreltek nekem egy helyet hogy hívjam oda a barátaimat. Kb 100 embert hívhattam meg a búcsú bulimra. Nagyon várom hogy elköszönhessek azoktól akik szinesebbé tették a szürke hétköznapjaimat. Ma hétfő és péntek este indulunk Miamiba. Levittem a dobozokat. Majd az órára nézve rá jöttem hogy csak 18óra van. Most kifejezetten nem deszkázni hanem a tánc stúdióba mentem. Ilyenkor már nincs edző és szinte senki sincsen ott. Felkaptam a táskámat belepakoltam a tánc cuccaimat, telefon, pénz, zsebkendő, ásványvíz. Amikor mindent beraktam lebaktattam a lépcsőn majd a konyha felé vettem az irányt hogy szóljak a szüleimnek. Anya épp vacsorát készített apa pedig telefonált.
-Anya elmegyek a tánc stúdióba egy másfél óra és itthon vagyok.
-Rendben, de vigyázz magadra! -adott egy puszit a homlokomra majd az ajtó felé vettem az irányt. Az ajtón kilépve egy lányt pillantottam meg ahogy sír az árok mellett. Oda siettem hozzá.
-Jól vagy? Segíthetek valamiben? -kérdeztem a lánytól aki egyidős lehetett velem.
-Most szakított velem életem szerelme. Nem lehetek jól! -fakadt ki a lány.
-Ha elvesztetted akkor az élet azt mutatja hogy jobbat érdemelsz mint őt.
-Lehet hogy igazad van. - megtörölte az arcát majd rám mosolygott.
-A közeli tánc stúdióba megyek. Lenne kedved eljönni velem?
-Igen, persze legalább kiszellőztetem a fejem.

☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★

Este 20órára értem haza. Felmentem a szobámba, leraktam a cuccaimat majd a fürdő felé vettem az irányt. Beálltam a zuhany alá. Megmostam a hajamat és elvégeztem az esti tehendőimet. Megmostam a fogam majd bebújtam az ágyba. Egy kicsit bekapcsoltam a TV-t de mivel semmi értelmeset nem találtam ezért gyorsan felmentem twittere, instagramra majd facebookra és megnéztem hogy van -e valami érdekes. Hát nem volt. Leraktam a telefonomat a fejemhez hisz reggel ébreszteni fog. Mennünk kell Rockyval ruhát venni majd estére.

☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★

Kinyomtam az ébresztőmet majd a fürdő felé vettem az irányt. Megmostam a fogam, kifésültem a hajamat. Egy fehér shortot vettem fel a kedvenc felsőmhöz. Fekete alapon volt egy hatalmas tigris fej. Imádom a tigriseket. A fekete kis táskámba bepakoltam majd tettem magamra egy kis sminket. Lesittem a lépcsőn de üres volt a ház. Egy cetlit talámtam az étkező asztalon. "Elmentünk a vidámparkba este fogunk haza érni, de te érezd jól magad a partidon. Puszi: Anya. " Szuper akkor egyedül kell mindent elrendeznem. Az ajtóhoz siettem és felkaptam a fekete supra cipőmet. Ép csengettek. Tudtam hogy Rocky lesz.
-Szia csajos! -ölelt meg Rocky.
-Szia Rocky, indulhatunk?
-Igen persze. -majd bezártam az ajtót és elindultunk a pláza felé. Én egy menta színű ruhát vettem ami felül tele van fekete kövekkel. Vettem hozzá egy fekete magassarkút. Rocky rózsaszín ruhát vett rózsaszín cipővel. Ahogy hazaértünk elkezdtünk készülni a bulira. Megmostuk a hajunkat, ő begöndörítette én viszont a szögegyenes hajamat kiengedve hagytam. Felvettük a ruhánkat majd indultunk a helyszínre. A bejárat előtt már voltak egy páran és ahogy megláttak hosszas éljenzésben törtek ki. Ennyire örülnek hogy elmegyek!?? Ezt kérdezgettem magamtól. A buli egy órája mehet. Majd felszaladtam a DJ-hez és elkértem tőle a mikrofont.
-Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm annak aki eljött és bulizik velünk egy jót. Sajnálom hogy elköltözünk de ha meglátogatlak titeket majd csapunk megi t egy hatalmas bulit. - lejöttem a színpadról viszont Emett még mindig nincs itt. Talán megharagudott valamiért?

~Emett

Az ajtón belépve csak őrjöngő fiatalokat láttam akik már a piától azt sem tudják hogy hol vannak. A tömegben megpillantottam Stellát és Rockyt. Stella annyira gyönyörű ebben a ruhában. Látszott ahogy a ruha kiemeli a tökéketes alakját. Rockynak is jól állt a ruha de látszott rajta hogy ivott már egy pár kört. Stella viszont nem volt részeg. Sőt szetintem itt ő a legjózanabb. Mire odaértem már csak Stella volt ott.
-Szia! -melléléptem és szorosan magamhoz öleltem. Kezeimet a dereka köré fontam majd egy puszit nyomtam a homlokára.
-Örülök hogy eljöttél.

~Stella

-Szia - Emett mellém lépett majd szorosan magához ölelt. A karjait a derekam köré fonta majd a homlokomra nyomott egy puszit.
-Örülök hogy eljöttél.
Az este további része bulizásal telt el. Emett vitt haza engem is és Rockyt is. Lezuhanyoztam majd eltettem magam holnapra.

3 megjegyzés: