2013. augusztus 19., hétfő

25.rész

~Austin

Hulla fáradt vagyok. Alig aludtam. Nem is tudtam volna meg csak Stellát figyeltem. Tényleg hol van ő? Csukott szemmel végig tapogattam az ágyat de nem volt ott. Valaki ráugrott az ágyra.
-Jó reggelt édes. - nyomott egy puszit a számra majd kiszállt az ágyból.
-Neked is. - válaszoltam rekedtes hangon.
-1 óra múlva indulunk. Mára már nincs kikérőnk.
-Nem akarok suliba menni.
-Jajj inkább készülödj. - ezzel a mondattal ki is ment a szobából. Szuper. Kiszálltam az ágyból. Bebaktattam a fürdőbe. Mikor végeztem a zuhanyzással megmostam a fogamat és kisétáltam a fürdőből a szobába. Az ágyamra volt rakva egy piros trikó egy fekete nadrág és az ágy mellett egy piros-fekete Nike Air Jordan volt. De édes. Kikészítette a ruhámat. Felöltöztem majd lesiettem a lépcsőn. Stella ott állt az ajtónak dőlve. Biztos rám várt.
-Indulhatunk, hercegnő? - kérdeztem a gyönyörű lánytól aki mellettem áll. Meg sem kérdeztem igazából hogy lenne -e a barátnőm. Szóval igazából nem tudom mi is van közöttünk.
-Hé figyelj. Ma este eljössz velem valahova?
-Hova? - kérdezte egy 1000wattos mosollyal.
-Meglepetés. - megfogtam a kezét majd kihúztam a házból. Bezártam a ház ajtaját majd beültünk a kocsiba. Kezemet Stel combjára raktam. Olyan megnyugtató csak az is ha hozzáérek. Ő a kezemre nézett majd az arcomra és elkezdett nevetni.
-Mit nevetsz? - meglepődve kérdeztem.
-Ilyenkor olyan aranyos vagy. - megráztam a fejem.
-Csak aranyos? - bigyesztettem le az ajkaimat.
-Na jó szexi is de vezess inkább. - ismét elnevette magát. Most követtem a példáját. A sulihoz érve egy ismeretlen terepjárót pillantottam meg. Vagyis ismerős volt de nem tudtam kihez azonosítani. Bementünk a terembe. Én leültem Justin mellé Stella pedig Tia mellé.
-Gyerekek! - jött be Mr. Turner. - Ültetés lesz. De előtte bemutatom az új osztálytársatokat. Zayn lépett mellé. Mi van? Osztálytárs?
-Hello. Zayn Malik vagyok. 18 éves.
-Várj itt egy kicsit amíg ültetek. - bólintott Zayn majd Stellát kezdte el bámulni. Engem Stella mellé ültettek hála istennek. De Tiát. Tiát Zayn mellé.
-Zayn mellé ültették. Ha megtudja hogy a legjobb barátnőm bántani akarja majd.
-Nyugodj meg. Nem lesz semmi baj. - megszorítottam a kezét hogy érezze hogy mellette vagyok.

~Stella

Totál ki vagyok. Zayn ezt direkt csinálja? Alig tudom elhinni. Nem lesz valami kellemes. De lehet hogy csak Austin és miattam van itt. Meg kell védenem Tiát. De Austin ma valahova el visz. Annyira izgatott vagyok. Oldalra pillantottam és észrevettem hogy Zayn folyamatosan engem néz. Fintorogva rá néztem majd Austinra pillantottam. Le volt húnyva a szeme. Az egészben csak annyi jó hogy Aust mellett ülhetek. Gondolkozásomból a csengő zavart meg. A nap azzal telt hogy Zayn less Austin meg csak idegeskedik.

3 megjegyzés: